Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Satya Impex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tratament cutie de viteza Metabond GT
114 lei
Brand
GT - protectie cutie de viteza
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
METABOND GT – produs de tratament nepoluant pentru reducerea frecarilor si uzurilor destinat cutiilor de viteză, diferentiale si reductoare.

METABOND GT este un produc chimic, care datorita caracteristicilor sale innobileaza suprafetele metalice in contact, expuse frecarii - acţiunea sa nu se datorează inbunatatirii calitatii lubrifiantilor.
Nu este un aditiv, este un agent de innobilare al suprafetelor metalice fara a modifica cotele pieselor tratate.

Sub actiunea presiunii si temperaturii, METABOND GT intra in reactie chimica cu metalele, formand la suprafetele expuse solicitarilor un compus chimic, la nivel molecular, penetrand o grosime microscopica, care are efectul unui „ecran protector”.

Datorita duritatii si netezimii sale extraordinare acest strat protejează suprafata metalica prevenind defectiunile, deteriorarile care s-ar produce datorita frecarii, chiar si în cazul solicitarilor extreme, deoarece asigura lubrifiantilor conditii ideale de ungere (separarea ideala cu film omogen de ulei a suprafetelor in contact).

METABOND GT este recomandat pentru cutii de viteze, diferentiale, in industrie la angrenaje si transmisii. Da rezultate excelente in foarte scurt timp si la utilaje putin uzate. Nu are în compozitie substante de curatire a produselor de ardere.


Avantajele folosirii produsului METABOND GT:
• Reduce in mod spectaculos frecarea interioara, scade temperatura de lucru si zgomotul, scade consumul de energie,
• măreşte durata de viata a utilajelor,
• asigură protectie în cazul unei lipse parţiale sau totale de ulei,
• datorită compozitiei antioxidante, împiedica îmbatranirea uleiulilor.

Domenii de utilizare si dozare: La autovehicule, în cutii de viteză si diferentiale, reductoare, in industrie la angrenaje si transmisii. Trebuie adaugat in proportie de 5-10% în uleiul proaspat, se recomanda folosirea la urmatorul schimb de ulei, în proportie redusă la 1/2

ÎNAINTE DE FOLOSIRE TREBUIE AGITAT FLACONUL!!!
Se adauga direct în lubrifiant în proporţie de 10% (la un litru de ulei 50ml), preferabil în ulei proaspat. Reducerea zgomotului se observa dupa 1-3 minute, celelalte avantaje vor fi sesizabile după 150-300 km. Nu se va aplica numai o singură data. Se recomanda folosirea lui la fiecare schimb de ulei, iar la al doilea deja doar în proporţie de 2,5% pentru întreţinerea suprafefeţei tratate. Evident, la motoarele care nu necesită schimb de ulei, nu trebuie completat nici METABOND-ul.

METABOND, verificat şi controlat permanent de TÜV Rheinland (Institutul German de Verificare a Produselor Tehnice ), Va garanteaza avantajele enumerate mai sus.
Din Gura in Gura